Solunar pescuit ianuarie 2022


Luna ianuarie nu este tocmai luna perfecta pentru pescuit, dar in ultimii ani vremea s-a mai modificat si putem spera la capturi si in aceasta perioada rece. Este foarte important solunarul in luna ianuarie, dar si mai importanta este vremea in aceasta luna.

Solunar pescuit ianuarie 2022

solunar pescuit ianuarie 2022
Solunar Pescuit Ianuarie

În luna ianuarie, avem lună nouă pe data de 2 ianuarie, duminică, cu o perioadă bună pentru pescuit timp de 2 zile (2 și 3 ianuarie)

De asemenea, în perioada 16-18 ianuarie, avem din nou o perioadă favorabilă pescuitului, cu apogeu pe data de 17 ianuarie când avem lună plină.

În perioadele celor două pătrare, pescuitul este de asemenea favorabil.

Un aspect important de luat în calcul când pescuim în luna ianuarie, o reprezintă vremea de afară. Daca pescuim în lacuri care nu sunt înghețate, ar trebui să vizam locurile cu adâncimi mari, de peste 1.8 metri, pentru că acolo pestii obisnueisc să ierneze.

În luna ianuarie, crapii obișnuiesc să hiberneze în locuri mai adânci de 2 metri, și se hrănesc doar dacă momeala se află în apropierea lor, la distanță de doar câțiva metri. Astfel, în luna ianuarie e providențial să căutam locurile cu adâncimi mari sau locurile pe care le cunoaștem din anii precedenți.

Cum ti s-a parut?

0 / 5

Your page rank:


Adrian S.

Sunt pasionat de pescuit de la vârsta de 11 ani și de atunci și până acum, timp de 30 de ani, am mers pe mai bine de 200 de balți de pescuit din România. Am testat tot felul de momeli, de nade, de monturi, dar încă nu am ajuns să aflu secretul pescuitului. De altfel, probabil nu e niciun secret..

0 Comments