Cea mai buna momeala pentru crap


Clasamentul celor mai bune momeli pentru crap – Preturi si caracteristici

Putem trece la clasamentul cu cea mai buna momeala pentru crap.

momeala crap de la CPK

Pelete CPK Feeder 2mm, Rapid, 800g

Descriere

O momeală (nadă) deosebit de bună pentru pescuitul la crap și caras. Poate fi folosită atât la pescuitul la feeder, cât si la pescuitul obișnuit.

PRO

  • Contine betaina cu puritatea 99% si CSL
  • Versatilă: potrivită și pentru feeder
  • Raport calitate-pret bun
momeala pentru crap de la feederx

Nada FeederX Carp Magnet 800 g

Descriere

O momeala perfecta pentru atunci cand ai partide scurte de pescuit. De ce este asa speciala aceasta momeala? Produsele de la FeederX sunt cunoscute pentru calitatea lor. Este o momeala utilizata atat la pescuitul la feeder cat si la pescuitul obisnuit la crap.

PRO

  • Groundbait si pelete
  • Versatilă: potrivită și pentru feeder
  • Foarte bună în partidele scurte de pescuit
momeala crap canepa si betaina

Nada ProMix Canepa si Betaina

Descriere

Momeala foarte calitativa si bogata in proteine, pe baza de canepa si betaina. Aceasta nada este potrivita pentru a fi amestecata cu alte cereale (porumb, grau, faina de soia, etc). O nada care atragii crapii pe vadul de pescuit.

PRO

  • Cânepa și betaină
  • Se leagă bine
  • PRET BUN!

Momeala pentru crap este un produs foarte util pentru pescuit, constând de obicei dintr-o combinație de cereale, pelete sau larve. Este, așadar, produsul ideal pentru prinderea acestui tip de pește, care este foarte des întâlnit mai ales în lacuri: unii oameni au învățat să facă singuri momeala, dar mulți încă o cumpără. 

De fapt, pe piață există multe tipuri de momeală pentru crap și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea mai potrivită. În acest ghid, de fapt, vă vom ilustra care sunt criteriile de care trebuie să aveți în vedere atunci când doriți să cumpărați acest gen de produse și care este cea mai buna momeala pentru crap in funcție de sezonul in care pescuiti.

Cum să alegi o momeală pentru crap

După cum am anticipat, momeala pentru crap este foarte comună la pescuit, realizată prin combinarea diferitelor elemente. Printre factorii de evaluat înainte de a cumpăra unul se numără, fără îndoială, ingredientele care o compun și prețul.

În ceea ce privește ingredientele, momeala pentru crap diferă în diferitele tipuri: de fapt, se pot distinge între cele pe bază de semințe de cânepăboiliespeletenuci tigrate și porumb. Dar să le vedem mai detaliat.

Momeala pentru crap pe baza de seminte de canepa

Momeala pentru crap pe baza de seminte de canepa este una dintre cele mai des intalnite, fiind un aliment deosebit de iubit de acesti pesti. De altfel, mirosul pe care îl emană și se împrăștie prin apă reușește, într-un fel, să-i atragă și să-i aducă spre momeală.

Prin urmare, este mijlocul cel mai eficient și totodată economic pentru a putea prinde acest tip de pește; din nou, textura crocantă este foarte apreciată de crap și, tocmai din acest motiv, semințele de cânepă se numără printre ingredientele cele mai folosite la prepararea momelilor.

Momeală pe bază de boilies pentru crap

Boilies-urile pot fi folosite în numeroase moduri pentru pescuit: de exemplu, pot fi sfărâmate și așezate într-o pungă de tip PVA, sau aruncate direct în apă (nădit). Spre deosebire de semințele de cânepă, care sunt întotdeauna bune, boilies-urile trebuie alese cu grijă în funcție de perioada anului, pentru a obține cele mai bune rezultate la pescuit.

Momeală pe bază de peleți

Momeala cu pelete pentru crap este, de asemenea, foarte comună și există de aproape o sută de ani. În interiorul compusului în sine, peletul se topește mai lent, eliberându-și proprietățile organoleptice și atrăgând crapii; mai mult decat atat, poate fi folosit intr-un mod foarte versatil si, dupa caracteristicile sale, poate fi impartit in pelete uscate, extrudate, uleioase, plutitoare si multe altele.

Momeala pentru crap pe baza de nuci tigrate

Nucile tigrate sunt si ele o momeala exceptionala pentru prinderea crapului, care are avantajul de a fi bogate in proteine, ideale pentru hranirea acestora. Cu toate acestea, este necesar să pregătiți nucile tigrate într-un mod optim.

Alte momeli folosite la pescuitul crapului

În cele din urmă, numeroase momeli pentru crap conțin porumb, mai ales pentru culoarea și gustul său îmbietor. Unul dintre principalele sale avantaje este că poate fi folosit pe tot parcursul anului fără nicio dificultate și că este un tip de momeală ușor de procurat. În plus, este foarte economic.

Odată ce ingredientele au fost luate în considerare, trebuie avut în vedere și prețul, care variază mai ales în funcție de marcă. De altfel, daca achizitionezi momeala pentru crap online trebuie sa ai in vedere recenziile altor clienti si sa faci o relatie corecta intre calitate si cost: de fapt, un pret mai mare nu intotdeauna corespunde unui produs valabil.

Cum ti s-a parut?

0 / 5

Your page rank:


Adrian S.

Sunt pasionat de pescuit de la vârsta de 11 ani și de atunci și până acum, timp de 30 de ani, am mers pe mai bine de 200 de balți de pescuit din România. Am testat tot felul de momeli, de nade, de monturi, dar încă nu am ajuns să aflu secretul pescuitului. De altfel, probabil nu e niciun secret..

0 Comments